favicon

Hakkımızda

Hakkımızda

Aralık 2016’da kurulan Artı 2 Fuarcılık Ltd. Şti. fuar organizasyonlarına 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı (A-Tech) ile başladı.

Kamu Kurumları ile özel sektörü bir araya getirerek Türk Fuarcılık Sektörü’nde yeni bir  perde açan Artı 2 Fuarcılık Ltd. Şti. gerçekleştirdiği başarılı fuar organizasyonunu inşaat sektörüne de taşımaya karar vererek Türkiye İnşaat Teknolojileri ve Endüstriyel Yapı Fuarı’nın (TEBİF) da ilk adımını atmış oldu.

TOKİ, Emlak Konut, Kiptaş ve Vakıflar Genel Müdürlüğü gibi kurumların desteğiyle beraber yürüttüğü organizasyonlara Bakanlıklar, Valilikler, Kaymakamlıklar, Belediyeler, Üniversiteler, Dernek ve Vakıflar başta olmak üzere Müteahhit, Müşavirlik ve inşaat firmalarından yoğun katılım olmuştur.

2021 yılda yükselişe geçen A-Tech Fuarı yabancı ziyaretçi kontenjanında da artış gösterince TOBB tarafından yabancı ziyaretçi niteliklerini karşıladığı için “Uluslararası Fuar” ünvanını da almış oldu.

Halihazırda hala devam etmekte olan Uluslararası Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı (A-Tech) yurt içi ve yurt dışı satışlarda pazar payının zirvesinde bulunan seçkin üretici firmaları ağırlamaktadır.

İletişim Bilgilerimiz

Bize Ulaşın