favicon

A-TECH 2019 FUARI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİ

A-TECH 2019 FUARI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİ

A-TECH 2019 FUARI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİ

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara Congresium Fuar Merkezi’nde üçüncü kez düzenlendi.

A-TECH FUARI’NA YOĞUN İLGİ

AÇILIŞ GÖZ DOLDURDU

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı (A-Tech 2019) Bayındırlık ve İmar Eski Bakanı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir, TBMM İdari Amiri Sayın Hasan Turan, İstanbul Milletvekili Çevre Komisyon Başkanı Sayın Erol Kaya, Gümrük ve Tekel Eski Başkanı Sayın Eyüp Aşık, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran, Ostim Başkan Vekili Sayın  Sıtkı Öztuna, Teiaş Genel Müdürü Sayın Orhan Kaldırım ve Tetesfed Başkanı Sayın Osman Yeşilyurt, TOKİ, Emlak Konut Yöneticileri ve Devlet Kademelerinin ilgili birimleri katılımı ile 21 Kasım 2019 Perşembe günü kapılarını açmıştır.

KAMU KURUMLARINDAN ZİYARETÇİ AKINI

Özellikle yerli üreticilerin katılım sağladığı A-Tech Fuarı öncelikli olarak kamu ve özel sektörü bir araya getirmeyi hedefliyor. T.C. Ticaret Bakanlığı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Elektrik Mühendisleri Odası ve TETESFED gibi kurumların yanı sıra üniversiteler, meslek liseleri ve mesleki yeterlilik kurumlarının da desteği ve katılımıyla gerçekleşti. A-Tech Fuarı’nı ana konsepti olan üretici ve devlet kurumlarının onay makamında ve satınalmada görevli olan yetkilileri buluşturmada hedefine ulaşmıştır.

Ayrıca TETESFED öncülüğünde Türkiye’nin birçok illerinden elektrik teknisyenleri A-Tech Fuarı’na ziyaretçi olarak getirilmiştir.

Ziyaretçilerin yüzde 95’inin ilgili kişiler olması A-Tech Fuarı’na prestij kazandırmıştır.

GALA YEMEĞİ

Her yıl geleneksel olan A-Tech Gala Yemeği 22 Kasım 2019 Cuma akşamı Ruha Elektrik Sponsorluğunda ve İçişleri Eski Bakanı Sayın Efkan Ala’nın katılımları ile gerçekleşmiştir. Konuşmaların ve sunumların ardından fuar katılımcısı firmalara ve kamu kurumlarından yetkili isimlere teşekkür plaketleri verilerek gece sonlandırılmıştır.

SON TEKNOLOJİ ÜRÜNLER SERGİLENDİ

Yerli birçok üreticinin, kamu kurumu çalışanları ile birebir görüşebildikleri ve son teknoloji ürünlerini yüzyüze tanıtabildikleri A-Tech Fuarı’nda aynı zamada ziyaretçiler uygulamalı olarak birçok yeni teknoloji hakkında bilgi aldılar. Aydınlatmadan kabloya, jeneratörden şalt malzemelerine, akıllı sistemlerden anahtar prize kadar akıllı bina, otomasyon ve elektrik sektörüne yönelik son teknoloji ürünlerin sergilendiği A-Tech 2019 Fuarı önümüzdeki yıl da hız kesmeden çalışmalarına ve ekonomiye katkılarına devam edecektir.

İletişim Bilgilerimiz

Bize Ulaşın