favicon

A-TECH 2021 FUARI İLK DEFA İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞTİ

A-TECH 2021 FUARI İLK DEFA İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞTİ

A-TECH 2021 FUARI İLK DEFA İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞTİ

Geleceğin evlerinde kullanılacak teknolojilerin görücüye çıktığı A-Tech Fuarı, 18-21 Kasım tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti.

A-TECH - Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı, 'Kamu ve özel sektörü buluşturan fuar’ mottosuyla dördüncü kez İstanbul Fuar Merkezi’nde 18 Kasım 2021 Perşembe günü gerçekleşti. Akıllı bina teknolojileri ve elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren fuarda yaklaşık 100 katılımcı firma stantlarıyla yer aldı.

YENİ TEKNOLOJİLER GÖRÜLECEK

A-Tech fuarı, özel sektör firmalarının, sektörle ilgilenen kamu çalışanlarıyla birebir görüşebildiği, üretimdeki son teknolojiyi anlatma fırsatını yakaladığı, Türkiye’nin ilk ve tek fuarı konumundadır.

Fuarda TOKİ, Emlak Konut ve Bedaş gibi Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yanısıra, TETESFED’e de bağlı elektrik bayileri Türkiye’nin bütün illerinden otobüsler ile fuar alanına getirildi.

FUAR HERKESE AÇIK

Sektör temsilcilerinin dışanda üniversite eğitim görevlileri ve öğrencilerinin, organize sanayi bölgelerinin, Karaköy ve Perpa gibi toptan ve perakende satış yapan elektrik firmalarının da yoğunlukla ziyaret ettiği A-Tech fuarı girişleri ücretsiz olup, Türkiye'nin her bölgesinden misafirlerini ağırlamıştır.

Her yılın Kasım ayında gerçekleşen A-Tech Fuarı, 2022 yılında da İstanbul Fuar Merkezinde organize edilecektir.

İletişim Bilgilerimiz

Bize Ulaşın